Таліби : Таліби вторглися до Кабулу і чекають на "передачу влади ... - The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /;

Таліби : Таліби вторглися до Кабулу і чекають на "передачу влади ... - The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /;. Видайте молодих синів або позбавите їх. Представники служби безпеки заявили, що афганські сили не дали можливості бойовикам просунутися в цьому районі. 8 серпня стало відомо, що таліби захопили вже третю провінційну столицю в афганістані. Таліби також оголосили про взяття кандагару, але підтверджень цієї інформації ще немає. Вони контролюють понад дві третини території афганістану.

Видайте молодих синів або позбавите їх. З одержимого у свиню, зі свині в. Таліби є відповідальними за численні терористичні акти та порушення прав людини. Таліби захопили в'язницю і випустили арештантів. В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський.

У захопленому Гераті таліби катаються на каруселях та ...
У захопленому Гераті таліби катаються на каруселях та ... from focus.ua
Прапор талібів підняли у ключовому пункті пропуску між афганістаном і пакистаном. У суботу таліби також захопили. За їхньою інформацією, таліби захопили в місті два пости безпеки. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Таліби увійшли до кабулу, уряд афганістану готується до мирної передачі влади. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Головні події в афганістані за добу. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану.

Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану.

Чи захоплять таліби всю країну? 12 серпня, 12:26 світ 1. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану. Головні події в афганістані за добу. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. Since 2016, the taliban's leader has been. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Таліби заявляють про встановлення контролю над столицею ще однієї провінції, містом баміан, а також аеропортом і військовою базою баграм, розташованою за 60 кілометрів від кабула. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. The taliban (/ ˈ t æ l ɪ b æ n, ˈ t ɑː l ɪ b ɑː n /; Bbc.com | by bbc news.

8 серпня стало відомо, що таліби захопили вже третю провінційну столицю в афганістані. Видайте молодих синів або позбавите їх. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни.

Таліби захопили ще чотири провінції в Афганістані ...
Таліби захопили ще чотири провінції в Афганістані ... from wz.lviv.ua
Таліби заявляють про встановлення контролю над столицею ще однієї провінції, містом баміан, а також аеропортом і військовою базою баграм, розташованою за 60 кілометрів від кабула. Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. Since 2016, the taliban's leader has been. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять Як повідомлялося, ситуація в афганістані загострилася, а таліби активізувалися після того, як сполучені штати америки повідомили про виведення своїх військових з країни. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Видайте молодих синів або позбавите їх. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни.

Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені:

Прапор талібів підняли у ключовому пункті пропуску між афганістаном і пакистаном. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. Таліби у незначній кількості з двох напрямків увійшли до столиці афганістану кабула і наказують поліції здатися. Таліби увійшли до кабулу, уряд афганістану готується до мирної передачі влади. 8 серпня стало відомо, що таліби захопили вже третю провінційну столицю в афганістані. 12 серпня, 12:26 світ 1. У москві таліби заявили, що контролюють більшу частину афганістану 09/07/2021 21:07 у п'ятницю, 9 липня, на пресконференції в москві радикальний рух талібан заявив про встановлення контролю. Напередодні таліби захопили стратегічні міста герат і кандагар. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. Таліби також оголосили про взяття кандагару, але підтверджень цієї інформації ще немає. Видайте молодих синів або позбавите їх. З одержимого у свиню, зі свині в. Таліби захопили місто фарах на заході афганістану.

Таліби у незначній кількості з двох напрямків увійшли до столиці афганістану кабула і наказують поліції здатися. Сша нададуть афганістану $3,3 млрд підтримки і продовжать авіаудари поки таліби не відступлять В афганістані таліби проводять наступ на столицю кабул з усіх напрямків, афганський. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Головні події в афганістані за добу.

Таліби захопили Кандагар - МЗС просить українців негайно ...
Таліби захопили Кандагар - МЗС просить українців негайно ... from racurs.ua
Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. Таліби у незначній кількості з двох напрямків увійшли до столиці афганістану кабула і наказують поліції здатися. У суботу таліби також захопили. Неділя, 15 серпня 2021, 12:44. Таліби у автомобілі національного управління безпеки афганістану на вулиці в кандагарі, 13 серпня 2021 року Бойовики з ісламістського руху «талібан» заявили, що зайняли друге найбільше афганське місто кандагар у. Кілька людей розповіли про вимоги талібів, щоб їх ряди були сповнені: Об'єктами їхніх нападів часто стають школи;

Since 2016, the taliban's leader has been.

Таліби захопили місто фарах на заході афганістану. Таліби заявляють про встановлення контролю над столицею ще однієї провінції, містом баміан, а також аеропортом і військовою базою баграм, розташованою за 60 кілометрів від кабула. Чи захоплять таліби всю країну? Неділя, 15 серпня 2021, 12:44. 'students' or 'seekers'), which refers to itself as the islamic emirate of afghanistan (iea), is a deobandi islamist movement and military organization in afghanistan, currently waging war (an insurgency, or jihad) within the country. Вони контролюють понад дві третини території афганістану. У суботу таліби також захопили. Нагадаємо, уряд афганістану закликав європейські країни. З одержимого у свиню, зі свині в. Таліби також оголосили про взяття кандагару, але підтверджень цієї інформації ще немає. За останні дні таліби досягли значних успіхів, зокрема захопили герат та кандагар, друге та третє за величиною міста країни.тепер вони контролюють близько 24 із 34 провінцій афганістану. Талібан заявив, що взяв це місце під свій контроль. Бойовики руху «талібан», які все активніше тіснять урядові війська, вже встановили контроль над 65% території афганістану.